Kainos

Rinkitės iš mūsų siūlomų variantų ir pradėkite auginti savo verslą jau šiandien. Nerandate Jums tinkančio pasiūlymo? Parašykite mums.

VIeno puslapio svetainė

Paprasta ir aiški svetainė, kurioje visa informacija pateikiama viename puslapyje.

nuo 199 329

DABAR 40% PIGIAU
POPULIARU

Internetinė svetainė

Svetainė, kurioje pateikiama išsami informacija apie jūsų paslaugas ir produktus.

nuo 299 499

DABAR 40% PIGIAU

Elektroninė parduotuvė

Interaktyvi ir funkcionali e-komercijos svetainė, skirta parduoti prekes ar paslaugas.

nuo 499 719

DABAR 30% PIGIAU

Nerandate geriausio pasiūlymo? Parašykite mums!

Mes atsižvelgsime į Jūsų norus ir pasiūlysime geriausią variantą, kuris bus optimaliausias Jums.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kiek laiko užtrunka svetainės kūrimas?

Kūrimo laikas priklauso nuo projekto sudėtingumo ir reikalavimų. Vieno puslapio svetainės gali būti sukurtos per kelias dienas, nesudėtingos svetainės gali būti sukurtos per kelias savaites didesni projektai, kaip elektroninės parduotuvės, gali užtrukti iki mėnėsio.

Ar į paslaugų kainas įeina svetainės talpinimas?

Taip, į paslaugų kainas yra įtraukta svetainės talpinimas ir hostingas vieneriems metams (12 mėn.). Praėjus šiam laikotarpiui, reikia prasitęsti domeno ir hostingo paslaugas (pratęsimo kaina priklauso nuo pasirinkto paslaugų tiekėjo).

Kaip vyksta paslaugų apmokėjimas?

Pasiekus abipusį susitarimą bendradarbiauti, prieš pradedant darbus imamas 40% avansas,  o likusi dalis sumokama baigus svetainės kūrimo darbus.

Kaip vyksta svetainės kūrimo procesas?

Norint pradėti, susitariame dėl bendros projekto kainos ir pasirašome sutartį, pagal kurią sumokamas 30% avansas. Toliau vyksta svetainės kūrimo procesas: pradedame nuo pirminio konsultavimo ir jūsų poreikių analizės, tada pereiname prie svetainės dizaino kūrimo, kurį deriname su jumis. Patvirtinus dizainą, vykdome programavimo darbus, kurių metu kuriame svetainės struktūrą ir funkcionalumą. Po to integruojame reikalingą turinį ir atliekame išsamų svetainės testavimą. Galiausiai, sėkmingai užbaigus testavimą ir gavus jūsų patvirtinimą, svetainę paleidžiame. Po paleidimo siūlome priežiūros ir palaikymo paslaugas, kad jūsų svetainė visada būtų atnaujinta ir veiktų nepriekaištingai.

Ar sukurtos svetainės yra pritaikytos mobiliesiems įrenginiams?

Taip, visos mūsų kuriamos svetainės yra visiškai pritaikytos mobiliesiems įrenginiams, kad užtikrintume geriausią vartotojo patirtį bet kuriame ekrane.

Ar jūsų paslaugos apima svetainės priežiūrą po jos paleidimo?

Taip, mes suteikiame bazines svetainės priežiūros ir palaikymo paslaugas, kad jūsų svetainė būtų nuolat atnaujinama, saugi ir veiktų nepriekaištingai.

Kaip užsisakyti paslaugas?

Norėdami užsakyti mūsų paslaugas, susisiekite su mumis naudodamiesi nurodytais kontaktais arba pateikite užklausą mūsų puslapyje. Mūsų komanda mielai atsakys į visus jūsų klausimus ir padės pasirinkti tinkamiausią sprendimą jūsų verslui.

Ar galima pasikonsultuoti prieš užsakant paslaugas?

Taip, mūsų konsultacijos yra nemokamos. Drąsiai klauskite visko, kas jums neduoda ramybės.

Pradėkime dirbti kartu

Kartu galime pasiekti daugiau! Susisiekite su mumis ir pradėkime jūsų verslo sėkmės kelionę šiandien.